Noorder-Licht in bibliotheek De Noord

Noorder-licht is het thema in de maand november in de bibliotheek in De Noord. Laat je deze maand inspireren door wat de bibliotheek allemaal te bieden heeft.

Kinderen tot 4 jaar, zijn samen met hun (groot)ouders, welkom tijdens BiebStart. Voor de oudere kinderen is er de Monsterworkshop en iedereen kan kennis komen maken met Virtual Reality (VR) en Augmented (AR). Voor volwassenen is er een lezing over voeding, we gaan aan de slag met kindertraktaties en interieurstyliste Laura van der Haagen komt langs voor advies voor de kinderkamer.

Voor alle activiteiten geldt dat vooraf aanmelden gewenst is.

Nog geen lid van Bibliotheek Kennemerwaard, locatie De Noord? Probeer in november gratis ons mini-abonnement uit, ook leuk om cadeau te geven! Vraag hiernaar in de bibliotheek in De Noord.

Lichtjes maken en spelletjes spelen

De hele maand november zijn kinderen van harte welkom om lichtjes te maken van restafval en liggen er ook de hele maand leuke spelletjes in de bibliotheek. Kom daarom gezellig langs tijdens de openingsuren van de bibliotheek in De Noord!

Agenda Noorder-Licht in De Noord