Vrij- en Tijd in Schoorl

De hele maand oktober staat Bibliotheek Schoorl in het teken van Vrij- en Tijd. Laat je inspireren over fietsvakanties, ga mee op pad met de wandelcoach of reis mee door de Virtual Reality wereld.

Tijdens de actiemaand is de collectie van Schoorl aangevuld met materialen die je normaal niet in Schoorl aantreft. Deze collectie sluit aan bij het thema Vrij- en Tijd. Heerlijk om te bekijken en natuurlijk om te lenen. Deze collectie is trouwens altijd tot je beschikking, want alle materialen komen uit één van onze vestigingen. En zijn dus gemakkelijk te reserveren.

Nog geen lid van Bibliotheek Kennemerwaard, locatie Schoorl? Probeer dan deze maand gratis ons mini-abonnement uit. Vraag hiernaar in de bibliotheek van Schoorl.

De activiteiten, met uitzondering van TIJD en TIJ, zijn gratis en vooraf aanmelden is gewenst.