Fotowedstrijd: Waar is je boek deze zomer?

Bibliotheek Kennemerwaard schrijft deze zomer een leuke fotowedstrijd uit. Onder het motto: Waar is je boek deze zomer? Maak er een leuke foto van!

Boeken reizen veel in de zomer, naar verre oorden of lekker dichtbij op een terras. Maak een foto  van een plaats of omgeving waar je graag boeken leest. Stuur jouw mooiste foto met boek onder vermelding van je naam voor 1 september naar en ding mee naar een leuke prijs.

De leukste ingestuurde foto’s worden geplaatst op de multitouch schermen in de bibliotheken van Kennemerwaard. (aanwezig in Alkmaar, Alkmaar De Mare, Bergen en Heerhugowaard).

De hoofdprijs is je eigen foto op canvas.

Spelregels

Ingezonden foto’s mogen alleen een boek en omgeving in beeld brengen, geen personen. Stuur je inzending bij voorkeur in liggend formaat.
Vergeet niet ook de titel en auteur van het boek te vermelden. Op deze manier laat je gelijk een boekentip achter voor de kijkers.

Fotowedstrijd