Natuurlijk Oudorp!

Bibliotheek Kennemerwaard locatie Oudorp organiseert in de maand maart activiteiten rondom het thema ‘natuur’. Het team van Bibliotheek Oudorp heeft de koppen bij elkaar gestoken om een aantal veelzijdige activiteiten te bedenken met als resultaat: Natuurlijk Oudorp! Uiteenlopend van een workshop voorjaarsdecoraties maken tot aan een presentatie over city-trips, laten we met de activiteiten de bibliotheek van een andere kant zien. Want Bibliotheek Kennemerwaard is niet alleen de plek voor het lenen van boeken en andere materialen, maar ook hét centrum voor leren, delen en creëren.

Gezellig puzzelen
Kom gedurende de maand maart puzzelen op onze leestafel. Iedereen die binnenkomt kan onder het genot van een kop koffie, thee of glas limonade een puzzelstukje aanleggen.

Verrassende collectie
Tijdens deze actiemaand hebben de medewerkers van Oudorp de collectie in Oudorp aangevuld met een verrassingsaanbod, deze vindt u op de tafel bij binnenkomst. De collectie sluit aan bij de activiteiten die zijn georganiseerd.

De activiteiten
Alle activiteiten die georganiseerd worden, hebben iets te maken met het thema ‘natuur’. Zo vertelt Caroline Kuijk op 12 maart, alles over de mogelijkheden en valkuilen die komen kijken bij een eigen moestuin. Linda Karels geeft op vrijdagmiddag 16 maart een workshop Natuurfotografie dicht bij huis.

Op 20 maart verzorgt Bloemgoed 2.0 een korte workshop voorjaardecoraties maken en voor de kleintjes is er op woensdag 21 maart een voorleesmiddag met aansluitend knutselen, waarbij gewerkt wordt met materialen uit de natuur.

Wilt u meer weten over een stedenbezoek per de fiets? Ingeborg neemt u op donderdag 29 maart mee op reis naar Rome, Lissabon, Valencia, Praag en Dresden. Tot slot wordt er een leeskring gehouden rond het thema natuur op vrijdag 30 maart. De verhalen worden ter plekke aan tafel gelezen en daarna wordt er nog met elkaar over gesproken.

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via onze online agenda of bij de klantenservice in één van de vestigingen.

Graag tot ziens tijdens Natuurlijk Oudorp!