Samen Solliciteren

Cursus Samen Solliciteren

De Nederlandse taal kan best lastig zijn, helemaal als je wilt solliciteren. Wanneer er spelfouten in je brief of cv staan, word je hier al snel op afgerekend. Heb je moeite met de Nederlandse taal? Bij de cursus Samen Solliciteren helpen we jou met het solliciteren naar een nieuwe baan!

Met de cursus Samen Solliciteren beginnen we helemaal vanaf de basis. Hoe stel je jezelf voor? Wat zijn je goede eigenschappen en welke woorden horen daarbij? En hoe kun je het beste op zoek gaan naar werk?

Je werkt aan je cv en de sollicitatiebrief. Wij helpen iedereen natuurlijk bij het hele proces, maar je leert ook veel van elkaar. Er wordt gesproken over waar je kunt zoeken naar een baan en hoe je sociale media het beste inzet.
Uiteindelijk wordt iedereen klaargestoomd voor het sollicitatiegesprek. Welke woorden omschrijven het beste wie je bent en wat je wilt en hoe kom je het beste uit de verf?

Met behulp van wekelijkse bijeenkomsten en opdrachten voor thuis wordt dit binnen 10 weken gerealiseerd. Na deze weken ben je klaar om de brieven en het cv op te sturen en zelfverzekerd op gesprek te gaan!

pdfBekijk hier de flyer met meer informatie.

Meedoen?

Startdatum en locatie: 10 mei Bibliotheek Alkmaar Centrum, 2 oktober Bibliotheek HHW

Vul het onderstaande formulier in, je krijgt zo snel mogelijk een bevestiging.

Waar wil je meedoen? Maak een keuze:

samensolliciteren2