Gewijzigde openingstijden in december

In de decembermaand heeft Bibliotheek Kennemerwaard gewijzigde openingstijden rond en tijdens de feestdagen.

Aangepaste openingstijden

De gezellige decembermaand staat weer voor de deur. Een prima tijd om een bezoekje aan de bibliotheek te brengen. Tijdens de feestdagen zijn de openingstijden van de bibliotheek aangepast.

De locaties van Bibliotheek Kennemerwaard gaan op dinsdag 5 december (Sinterklaasavond) om 17.00 uur dicht.

Op maandag 25 december (1e Kerstdag), dinsdag 26 december (2e Kerstdag) en maandag 1 januari (nieuwjaarsdag)  zijn de bibliotheken de gehele dag gesloten.

Online

Onze website en de Wise App zijn deze dagen wel bereikbaar. U kunt 24 uur per dag de catalogus raadplegen, uw geleende materialen verlengen, materialen reserveren en uw leengegevens inzien.

De medewerkers van Bibliotheek Kennemerwaard wensen u alvast gezellige feestdagen toe!