Abonnementen & collecties

Bibliotheekabonnement

Voor het zelfstandig lenen van materialen uit de bibliotheek, heeft de school een abonnement nodig.
Dit is het instellingen abonnement  waarmee je per pas 20 materialen voor een periode van 6 weken kunt lenen.

Klassenpas

De klassenpas is bestemd voor leesbevordering van de leerlingen. Je komt iedere 6 weken met de kinderen naar de bibliotheek, zodat zij zelf een boek kunnen uitzoeken. Een mooie aanvulling op de boekenkast in de klas met boeken die de leerlingen leuk vinden! De klassenpas blijft in de bibliotheek en kan uitsluitend gebruikt worden tijdens de openingstijden van de locatie waar jullie heen gaan.

BoekToerBoekToer collectie

BoekToer is een zeer uitgebreid aanbod vaste collecties voor alle leeftijdsgroepen. Er zijn pakketten voor vrij lezen met leuke leesboeken maar ook thematische collecties over allerlei onderwerpen zoals techniek en natuur. Een collectie bestaat uit 40 boeken en is te huur voor twee maanden of een langere periode van een jaar.

Uitleg over het bestellen van een BoekToer collectie.

Maak een keuze in de digitale BoekToer-etalage

Voor aanvragen of meer informatie kun je contact opnemen via

Bekijk hier onze tarieven.