Leren, delen en creëren

Op bezoek

Uiteraard kun je nog steeds met je klas langskomen in één van onze vestigingen voor een leuk en leerzaam groepsbezoek.

Kinderboekenweekprogramma 2018

Tijdens de Kinderboekenweek kunnen groep 4 t/m 8 langskomen voor ‘Boek zoekt vriend’. In groepjes spelen de kinderen een spel en sluiten vriendschap (of juist niet) met één of meerdere boeken. De vriendengroepjes komen later bij elkaar in de ultieme poging één grote vriendengroep te worden. Kunnen de groepjes elkaar ervan overtuigen dat hun ‘boekvrienden’ ook vrienden kunnen worden van de rest van de groep?

kbw2018

 

magikmeedoenNationale voorleesdagen

Voor groep 1/2 maken we weer een speciaal programma voor tijdens de Nationale Voorleesdagen. Het boek ‘Mag ik meedoen?’ hebben we voor dit groepsbezoek uitgekozen. Dit boek zal interactief voorgelezen gaan worden. Daarna zal er een bijzondere verwerking komen zodat de kleuters dieper op het thema van het verhaal in kunnen gaan.

 

De ongelooflijk bijzondere boekeneter

Dan is er nog één groep over en dat is groep 3. Dit leerjaar is natuurlijk specifiek vanwege het leren lezen en dan is een bezoek aan de bibliotheek natuurlijk een prachtige aanvulling. Wij zullen met de kinderen via het boek ‘De ongelooflijk bijzondere boekeneter’ ontdekken wat hun boekensmaak is. Uiteraard nemen ze een heerlijk boek mee voor in de klas.

"Uiteraard kun je ook voor allerlei andere thema’s bij ons op bezoek komen.
Misschien wil je het maken van een werkstuk wel starten in de bibliotheek, wil je op kennismakingsbezoek komen met de klas of is een poëziecircuit één van jouw wensen."

 

Voor meer informatie en aanvragen, kun je contact met ons opnemen via

Tarieven & voorwaarden