Digitale workshops

algemeen digitaalSchrijf je nu in voor de Digitale Workshops!

Deze Digitale Workshops zijn bedoeld als een eerste kennismaking met allerlei digitale onderwerpen en bestemd voor geïnteresseerde beginners die willen snuffelen aan de digitale wereld.

Elke workshop duurt twee uur en bestaat uit een korte introductie waarna je zelf aan de slag gaat met sociale netwerksites, auteursrecht, YouTube en online samenwerken en nog veel meer, onder leiding van een mediawijze bibliotheekmedewerker.

Je kunt je eigen laptop, tablet en/of smartphone meenemen, er staan ook computers in de bibliotheek ter beschikking.

De kosten: bibliotheekleden € 7,50, niet-leden € 10,00
Aanmelden via de agenda op de homepage.

Er kunnen maximaal 8 deelnemers per workshop meedoen, de workshop vindt doorgang bij minimaal 4 deelnemers.

De onderwerpen en data:

pixlrFoto's bewerken met Pixlr

Pixlr is een gratis online fotobewerkingsprogramma met veel mogelijkheden. Je kunt hier veel meer mee dan lichter maken, scherpstellen of rode ogen verwijderen.
Tijdens deze workshop ga je met de basisbeginselen van Pixlr aan de slag.

Vrijdag 17 november
Bibliotheek Alkmaar Centrum