Castricum Digitaal

mediawijsDigitale Inloop

Iedere woensdagmorgen kunt u met vragen over uw smartphone, tablet, computer, mail, internet en e-books binnenlopen bij de Digitale Inloop. Veel mensen hebben de afgelopen jaren kennisgemaakt met de computer, tablets en het internet. De praktijk is de beste leerschool, maar zal ook vragen opleveren. Deze kunnen gesteld worden aan de vrijwilligers die op woensdagochtend voor u klaar zitten.

Elke woensdag
Tijd             11.00 – 12.00 uur
Toegang      gratis

Windows 10

Tijdens deze basisworkshop leert u in 3 ochtenden stap voor stap Windows 10 te bedienen.
De belangrijkste instellingen, toepassingen en apps komen aan de orde.

Neemt u uw eigen laptop en Windows account mee?
In de 1e bijeenkomst leert u de basis en in de 2e en 3e bijeenkomst komen vervolgzaken als windows store, e-mail instellen en wachtwoorden aan bod.

Datum:    dinsdag 15 januari, 22 januari en 5 februari
Tijd:        10.00 - 12.00 uur
Toegand: € 15,-
Aanmelden voor de workshop Windows 10 kan hier

iPad voor beginners

Tijdens deze basisworkshop leert men in twee ochtenden stap voor stap de iPad te bedienen. De belangrijkste instellingen, toepassingen en apps komen aan de orde. Neemt u uw eigen Ipad en apple ID mee? In de 1e bijeenkomst leert men de basis en in de 2e bijeenkomst komen vervolgzaken als appstore, e-mail instellen en wachtwoorden aan bod.

Datum:     dinsdag 26 februari en dinsdag 5 maart
Tijd:         10.00 - 12.00 uur
Toegang:  € 15,-
Aanmelden voor iPad voor beginners kan hier

Android voor beginners

Tijdens deze basisworkshop leert men in twee ochtenden stap voor stap de tablet te bedienen. De belangrijkste instellingen, toepassingen en apps komen aan de orde. Neemt u uw eigen tablet mee?In de 1e bijeenkomst leert men de basis en in de 2e bijeenkomst komen vervolgzaken als playstore, e-mail instellen en wachtwoorden aan bod.

Datum:    dinsdag 12 februari en donderdag 14 februari
Tijd:        10.00 - 12.00 uur
Toegang:  € 15,-
Aanmelden voor Android voor beginners kan hier