Korting met je biebpas

Profiteer van korting met je Biebpas!

Bibliotheek Kennemerwaard waardeert het dat je lid bent en doet graag iets extra's om jouw lidmaatschap nog aantrekkelijker te maken! Als bibliotheeklid heb je al toegang tot een schat aan informatie. Met de ledenaanbiedingen op het gebied van kunst & cultuur, recreatie, educatie, sport & wellness en natuur wordt het abonnement extra aantrekkelijk.

Lokale voordeelacties voor leden van Bibliotheek Kennemerwaard

Voor alle aanbiedingen geldt: niet in combinatie met andere kortingen en wijzigingen voorbehouden.

All4Running

all4runningOp vertoon van uw bibliotheekpas krijgt u maar liefst 10% korting op het gehele assortiment.

Kunstkerk Heerhugowaard

kunstkerk25% korting op een jaarabonnement:

Als u abonnee wordt bij Artoheek Heerhugowaard (voor minimaal 1 jaar), kunt u de eerste drie maanden gratis kunst lenen op vertoon van uw bibliotheekpas.

www.kunstkerkheerhugowaard.nl

CALorie

calorie mediumAls u lid wordt van energiecoöperatie CALorie Castricum krijgt u als bibliotheeklid het eerste jaar contributie cadeau! Ga naar de website voor meer informatie en mail hen onder vermelding van uw bibliotheekpasnummer.

www.calorieenergie.nl

Hortus Alkmaar

hortus mediumBij een bezoek aan de Hortus Alkmaar ontvangt u een gratis consumptie op vertoon van uw bibliotheekpas. U kunt kiezen uit koffie, thee of frisdrank.

www.hortusalkmaar.nl

Museum Kranenburgh

kranenburghGratis kopje koffie of thee op vertoon van je biebpas

www.kranenburgh.nl

VUE Bioscoop Alkmaar

Vue AlkmaarU krijgt € 2,00 korting op een film op maandag tot en met donderdag
(met uitzondering van schoolvakanties en feestdagen)

www.vuecinemas.nl/vue-cinemas/alkmaar

VUE Bioscoop Heerhugowaard

bioscoop hhw mediumU krijgt € 2,00 korting op een film op maandag tot en met donderdag
(met uitzondering van schoolvakanties en feestdagen)

www.vuecinemas.nl/vue-cinemas/heerhugowaard

Speel-o-theek Overdie

speelotheek overdie i mediumNieuwe leden mogen de eerste 3 stuks speelgoed gratis lenen.

speelotheekoverdie.mysites.nl

Speel-o-theek De Speelboeg

speelboegIedereen die lid wordt van de speel-o-theek mag de eerste keer 3 stuks speelgoed gratis lenen.

despeelboeg.nl

Stedelijk Museum Alkmaar