0-6 jaar

#7 BoekStartcoach boekentip - Boekentips juni 2021

WIJ

Nijntje, lief klein konijntje....

Dick Bruna heeft meerdere Nijntje boeken geschreven. Wij zetten er een aantal in de spotlight.

Hallo baby! eerste woordjes - Roger PriddyHallo baby eerste woordjes

Herken je de bloem, de beker, de appel, de auto en de bal?
Hardkartonnen prentenboek met eenvoudige tekeningen van zestien voorwerpen uit de omgeving van jonge kinderen, in zwart-wit en enkele steunkleuren. Vanaf ca. 9 maanden.
Dit boekje direct reserveren? Dat kan via onze catalogus (hostedwise.nl)

naar buiten met muisNaar buiten met Muis – Lucy Cousins

Muis speelt graag met haar vriendjes in het park, op het strand, op de boerderij of als het regent. Wat ziet Muis daar allemaal? En wat gebeurt er als Muis jarig is?
Hardkartonnen prentenboek met eenvoudige, kleurrijke tekeningen en aanwijsplaten.
Vanaf ca. 1,5 jaar.
Dit boekje direct reserveren? Dat kan via onze catalogus (hostedwise.nl)

Wij – NastjaHoltfreter nijntje aanwijsboek

Een meisje (ik) wil graag appels plukken, maar die hangen te hoog. Ook anderen (jij, hij, zij) lukt het niet. Maar als iedereen elkaar helpt en samenwerkt (wij), lukt het wel!
Hardkartonnen prentenboekje met vrolijketekeningen en nadruk op persoonlijke voornaamwoorden. Vanaf ca. 2 jaar.
Dit boekje direct reserveren? Dat kan via onzecatalogus (hostedwise.nl)

Al deze boeken, en nog veel meer, kun je reserveren bij Bibliotheek Kennemerwaard
Zodra er een boek voor je klaarstaat krijg je een mail dat het boek opgehaald kan worden. Bekijk hier de openingstijden van de dichtstbijzijndebibliotheek.

De Jeugdtas

Voorlezen is niet alleen leuk maar ook belangrijk voor de taalontwikkeling. Vind je het lastig om zelf boekjes uit te zoeken? Wij doen het graag voor je! Vul het aanvraagformulierin en wij zorgen dat er een Jeugdtas, vol met prentenboeken voor je klaarstaat. Natuurlijk kun je ook telefonisch een tas aanvragenDe tas staat de eerstvolgende openingsdag voor je klaar in de vestiging die jij hebt aangegeven. Ga naar het aanvraagformulier voor de Voorleestas.

Heb je een vraag voor de BoekStartCoach over (voor)lezen?

Kijk dan op www.bknw.nl/boekstartcoachof mail naar BoekStartCoach logo