Jeugd

0-6 jaar

#3 BoekStartcoach boekentip - Boekentips winter

boekstart

Boekentips winter

Misschien heeft het wel gesneeuwd of ligt er ijs op de sloot? Het is winter! Heb je lekker buiten gespeeld? Pak een kleedje en kruip op de bank en lees een winters verhaaltje.

Winter met Fien en Milo – Pauline Oud

Het is winter. Fien en Milo gaan de vogeltjes voeren in de tuin. Zullen ze hun slippers aantrekken of warme laarzen? En wat nemen ze mee voor de vogels? Als ze buiten zijn, begint het te sneeuwen. Nu kunnen ze fijn sleeënen een sneeuwpop maken! Het boek kun je reserveren bij Bibliotheek Kennemerwaard. Zodra het boek voor je klaar staat krijg je een mail dat het boek opgehaald kan worden tijdens de uren van de afhaalbieb.

Het verhaal van Fien en Milo kun je ook bekijken en luisteren via de voorleeshoek. Ben je lid van de bibliotheek? Met je pasnummer log je gratis in op de voorleeshoek via: https://devoorleeshoek>-nl.kb.idm.oclc.org/bibliotheek/

 

Dikkie Dik

Dikkie Dik speelt ook graag in de sneeuw. Bekijk het verhaaltje op: https://next.bereslim.nl/login/login Ben je lid van de bibliotheek? Met je pasnummer kun je gratis inloggen bij Bereslim.

 

De voorleestas

Voorlezen is niet alleen leuk maar ook belangrijk voor de taalontwikkeling. Omdat je momenteel zelf geen prentenboeken kunt uitzoeken in de bibliotheek, doen wij dat graag voor je! Vul het contactformulier in en wij zorgen dat er een Voorleestas, vol met prentenboeken, voor je klaarstaat. Je kunt ook telefonisch een tas aanvragen. De tas staat de eerstvolgende openingsdag voor je klaar in de vestiging die jij hebt aangegeven.

Reserveer hier jullie voorleestas