0-6 jaar

#14 BoekStartcoach boekentip - Boekentips maart 2022

Eendje waar ben je

Binnenkort start de lente! Dit is buiten al te merken aan het zonnetje dat steeds meer en langer schijnt, de bloemen die gaan bloeien en buiten zijn steeds meer dieren te vinden. Praat hier met je kindje over met onderstaande boekentips. Veel voorleesplezier!

#14 baby ziet bloemen en blaadjes
Baby ziet... bloemen en blaadjes

Vierkant, hardkartonnen prentenboekje met afbeeldingen van bloemen en blaadjes in zwart-wit of met een felle kleur. Speciale patronen stimuleren de waarneming. Vanaf ca. 3 maanden.

#14 eendje waar ben jeEend, waar ben je? - Ingela P. Arrhenius

Waar heeft de vlinder zich verstopt? En waar zijn toch de kikker en de eend? En kijk eens achter het bosje of je het kindje kunt vinden? Vierkant hardkartonnen prentenboek met eenvoudige, vrolijk gekleurde illustraties, vilten flapjes en een spiegeltje. Vanaf ca. 1 jaar.

Anna en de lente - Kathleen Amant#14 anna en de lente

De winter is voorbij en Anna geniet buiten van de mooie dag. De appelboom heeft bloemen en er zijn lammetjes en kuikentjes geboren. Prentenboek met eenvoudige illustraties in heldere kleuren. Vanaf ca. 2,5 jaar

Dit boekje direct reserveren? Dat kan via onze Catalogus (hostedwise.nl)

Al deze boeken, en nog veel meer, kun je reserveren bij Bibliotheek KennemerwaardZodra er een boek voor je klaarstaat krijg je een mail dat het boek opgehaald kan worden. Bekijk hier de openingstijden van de dichtstbijzijndebibliotheek.

BiebStart

Iedere week organiseert Bibliotheek KennemerwaardBiebStart ochtenden in Alkmaar, Bergen, Castricum en Heerhugowaard. Kinderen van 0 t/m 4 jaar en hun (groot)ouders kunnen tijdens deze ochtenden luisteren naar een verhaal en een liedje. De ochtenden zijn gratis te bezoeken. Aanmelden is wel nodig: Bekijk alle BiebStart data hier en meld je aan.
Volg ons ook op Facebook:
BiebStart | Facebook

BiebStart
+

Een keer in de maand is het BiebStart Plus middag. Speciaal voor kleuters wordt er aan de hand van een thema voorgelezen en is er een nog een extra spelactiviteit. Kinderen van 4-6 jaar zijn met hun (groot)ouders van harte welkom in de bibliotheek. Aanmelden is wel nodig: Bekijk alle BiebStart data hier en meld je aan. Volg ons ook op Facebook: BiebStart | Facebook

Heb je een vraag voor de BoekStartCoach over (voor)lezen?

Kijk dan op www.bknw.nl/boekstartcoachof mail naar

BoekStartCoach logo