0-6 jaar

#13 BoekStartcoach boekentip - Boekentips februari 2022

ik hou van jou

In de maand februari staat de liefde centraal. Hierbij een aantal liefdevolle boeken welke geschikt zijn voor baby's, dreumesen en peuters. Veel voorleesplezier!

#13 hey baby kijk
Hey baby, kijk! - Laura van Bouchout

Dieren kunnen ook heel goed knuffelen en troosten, kijk maar! Een kleine pandabeer krijgt kusjes op zijn zere poot en mama olifant streelt haar kleintje met haar slurf. En wat doen de tijgers en de ijsberen? Vierkant hardkartonnen prentenboek met eenvoudige tekeningen in zwart-wit en tekst op rijm. Voor kinderen vanaf 3 maanden.

Dit boekje direct reserveren? Dat kan via onze catalogus (hostedwise.nl)

#13 ik hou van jouIk hou van jou - Dawn Sirett

Jonge pluizige dieren zijn zo schattig, die moet je wel knuffelen! En dat geldt ook voor knuffeldieren en wat dacht je van lieve baby’s? Klein, vierkant, hardkartonnen prentenboek met kleurenfoto’s, voelelementen en glimmende delen. Voor kinderen vanaf 1 jaar

Dit boekje direct reserveren? Dat kan via onze
 catalogus (hostedwise.nl)

Het boek is verliefd - Cédric Ramadier#13 het boek is verliefd

Het boek is verliefd. Maar het boek is ook verlegen en durft er niet over te praten. Een muisje vraagt of je misschien een tekening voor het boek wil maken, en het een dikke knuffel wil geven. Dan maak je het boek helemaal gelukkig! Voor kinderen vanaf 2 jaar.

Dit boekje direct reserveren? Dat kan via onze
catalogus (hostedwise.nl)

Al deze boeken, en nog veel meer, kun je reserveren bij Bibliotheek KennemerwaardZodra er een boek voor je klaarstaat krijg je een mail dat het boek opgehaald kan worden. Bekijk hier de openingstijden van de dichtstbijzijndebibliotheek.

BiebStart

Iedere week organiseert Bibliotheek KennemerwaardBiebStart ochtenden in Alkmaar, Bergen, Castricum en Heerhugowaard. Kinderen van 0 t/m 4 jaar en hun (groot)ouders kunnen tijdens deze ochtenden luisteren naar een verhaal en een liedje. De ochtenden zijn gratis te bezoeken. Aanmelden is wel nodig: Bekijk alle BiebStart data hier en meld je aan.
Volg ons ook op Facebook:
BiebStart | Facebook

BiebStart
+

Een keer in de maand is het BiebStart Plus middag. Speciaal voor kleuters wordt er aan de hand van een thema voorgelezen en is er een nog een extra spelactiviteit. Kinderen van 4-6 jaar zijn met hun (groot)ouders van harte welkom in de bibliotheek. Aanmelden is wel nodig: Bekijk alle BiebStart data hier en meld je aan. Volg ons ook op Facebook: BiebStart | Facebook

Heb je een vraag voor de BoekStartCoach over (voor)lezen?

Kijk dan op www.bknw.nl/boekstartcoachof mail naar

BoekStartCoach logo