Direct naar de inhoud

Jeugd

0-6 jaar

BiebStart ochtenden

BiebStart ochtenden

Tijdens de BiebStart ochtenden is er volop gelegenheid om andere jonge ouders te ontmoeten. Regelmatig worden onderdelen van de collectie uitgelicht zodat je de collectie voor kinderen van 0 tot 4 jaar beter leert kennen.

BiebStart: Online voorlezen (2 - 4 jaar)

 

Voor kinderen van 2 - 4 jaar.

Goed nieuws! Het online voorlezen gaat door. Onze afhaalbieb is open en ook het voorlezen aan peuters gaat door. Elke woensdagochtend om 10.00 uur lezen we online een mooi verhaal voor. Na het voorlezen sluiten we af met een lied en een bewegingsspel.

Deze online voorleessessies zijn gratis en je kunt eenvoudig deze link openen en op onderstaande dagen en tijden meekijken.

 

Hopelijk mogen we jullie snel weer in de bibliotheek verwelkomen!

 

Soms nodigen we ook een gastspreker uit of behandelen we een thema. Heb je zelf tips voor een bepaald onderwerp? Geef ze aan ons door, we spelen er graag op in.

Hopelijk kunnen we snel weer starten met BiebStart in de bibliotheek van Alkmaar Centrum, Alkmaar De Mare, Castricum en Heerhugowaard Centrum. Reserveren is vanaf dan wel verplicht. Er is ruimte voor 10 ouders en 16 kinderen. Reserveren kan dan via onze agenda, de toegang blijft gewoon gratis. Hopelijk zien we je dan weer! 

Volg ook de Biebstart pagina op Facebook voor leuke (voorlees)tips en al het nieuws rond Biebstart.