Direct naar de inhoud

Jeugd

0-6 jaar

De online Bibliotheek-app

 

In de nieuwe online Bibliotheek-app vind je zowel e-books als luisterboeken! Met de online Bibliotheek-app luistert je kind helemaal gratis naar leuke kinderboeken. 

Voorleesfilmpjes

 

Beleef een unieke voorleeservaring met voorleesfilmpjes van de Voorleeshoek, Bereslim en SchoolTV. Met je bibliotheekaccount kun je onbeperkt genieten van alle voorleesfilmpjes!

De Digitale Voorleestas

 

Lees mee vanuit onze Digitale Voorleestas met prentenboeken & doe-, zing-, speel- en praatopdrachtjes. Samen lezen was nog nooit zo leuk! Ga actief aan de slag met je kind aan de hand van een mooi prentenboek.

Tips | van de BoekStartcoach

#5 BoekStartcoach boekentip - Boekentips april 2021  

Het is lente! De bloemen staan in bloei, de vogels fluiten en buiten is er veel te ontdekken. Hier kun je ook over (voor)lezen in een aantal leuke...

31 maart 2021

Lees meer...


#4 BoekStartcoach boekentip - Media Ukkie Dagen 2021

Ik zie, ik zie wat jij niet ziet. De Media Ukkie Dagen starten op 26 maart en loopt t/m 2 april. Op de website van de Media Ukkie Dagen krijg je antwoorden op vragen zoals: hoe...

18 maart 2021

Lees meer...


#3 BoekStartcoach boekentip - Boekentips winter

Boekentips winter Misschien heeft het wel gesneeuwd of ligt er ijs op de sloot? Het is winter! Heb je lekker buiten gespeeld? Pak een kleedje en kruip op de bank en lees een...

28 februari 2021

Lees meer...


VideoLab | Volg ons op YouTube

Via onze socials ben je altijd op de hoogte van het laatste nieuws en acties. Of schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

Ontvang de nieuwsbrief

Hoe zoek je een boek?

Leesboeken zijn ingedeeld naar leeftijd. Daarnaast staat er meestal een symbool (genre-etiket) op. Hieraan herken je wat voor soort verhaal het is.

Lees meer

Waarom is voorlezen zo belangrijk?

Voorlezen aan kinderen is belangrijk het prikkelt de fantasie, ontwikkelt het taalgevoel en bezorgt hun veel plezier.

Lees meer op boekstart.nl