Jeugd

0-6 jaar

De online Bibliotheek-app

 

In de nieuwe online Bibliotheek-app vind je zowel e-books als luisterboeken! Met de online Bibliotheek-app luistert je kind helemaal gratis naar leuke kinderboeken. 

Voorleesfilmpjes

 

Beleef een unieke voorleeservaring met voorleesfilmpjes van de Voorleeshoek, Bereslim en SchoolTV. Met je bibliotheekaccount kun je onbeperkt genieten van alle voorleesfilmpjes!

De Digitale Voorleestas

 

Lees mee vanuit onze Digitale Voorleestas met prentenboeken & doe-, zing-, speel- en praatopdrachtjes. Samen lezen was nog nooit zo leuk! Ga actief aan de slag met je kind aan de hand van een mooi prentenboek.

Tips | van de BoekStartcoach

#7 BoekStartcoach boekentip - Boekentips juni 2021  

Nijntje, lief klein konijntje....  Dick Bruna heeft meerdere Nijntje boeken geschreven. Wij zetten er een aantal in de spotlight.

03 juni 2021

Lees meer...


#6 BoekStartcoach boekentip - Boekentips mei 2021  

Nijntje, lief klein konijntje....  Dick Bruna heeft meerdere Nijntje boeken geschreven. Wij zetten er een aantal in de spotlight.

03 mei 2021

Lees meer...


#5 BoekStartcoach boekentip - Boekentips april 2021  

Het is lente! De bloemen staan in bloei, de vogels fluiten en buiten is er veel te ontdekken. Hier kun je ook over (voor)lezen in een aantal leuke...

31 maart 2021

Lees meer...


VideoLab | Volg ons op YouTube

Via onze socials ben je altijd op de hoogte van het laatste nieuws en acties. Of schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

Ontvang de nieuwsbrief

Hoe zoek je een boek?

Leesboeken zijn ingedeeld naar leeftijd. Daarnaast staat er meestal een symbool (genre-etiket) op. Hieraan herken je wat voor soort verhaal het is.

Lees meer

Waarom is voorlezen zo belangrijk?

Voorlezen aan kinderen is belangrijk het prikkelt de fantasie, ontwikkelt het taalgevoel en bezorgt hun veel plezier.

Lees meer op boekstart.nl