Jeugd

0-6 jaar

De online Bibliotheek-app

 

In de nieuwe online Bibliotheek-app vind je zowel e-books als luisterboeken! Met de online Bibliotheek-app luistert je kind helemaal gratis naar leuke kinderboeken. 

Voorleesfilmpjes

 

Beleef een unieke voorleeservaring met voorleesfilmpjes van de Voorleeshoek, Bereslim en SchoolTV. Met je bibliotheekaccount kun je onbeperkt genieten van alle voorleesfilmpjes!

De Digitale Voorleestas

 

Lees mee vanuit onze Digitale Voorleestas met prentenboeken & doe-, zing-, speel- en praatopdrachtjes. Samen lezen was nog nooit zo leuk! Ga actief aan de slag met je kind aan de hand van een mooi prentenboek.

Maak kennis met Mukkie

 

Verschillende soorten media kunnen een mooie bijdrage leveren aan de taalontwikkeling van je kind. Maar welke kan je nu het beste inzetten? Er is zoveel media in de wereld van nu. Mukkie kan jou als ouder hiermee helpen!

Hoe zoek je een boek?

Leesboeken zijn ingedeeld naar leeftijd. Daarnaast staat er meestal een symbool (genre-etiket) op. Hieraan herken je wat voor soort verhaal het is.

Lees meer

Waarom is voorlezen zo belangrijk?

Voorlezen aan kinderen is belangrijk het prikkelt de fantasie, ontwikkelt het taalgevoel en bezorgt hun veel plezier.

Lees meer op boekstart.nl

Tips | van de BoekStartcoach

#14 BoekStartcoach boekentip - Boekentips maart 2022

Binnenkort start de lente! Dit is buiten al te merken aan het zonnetje dat steeds meer en langer schijnt, de bloemen die gaan bloeien en buiten zijn steeds meer dieren te...

03 maart 2022

Lees meer...


#13 BoekStartcoach boekentip - Boekentips februari 2022

  In de maand februari staat de liefde centraal. Hierbij een aantal liefdevolle boeken welke geschikt zijn voor baby's, dreumesen en peuters. Veel voorleesplezier!

22 februari 2022

Lees meer...VideoLab | Volg ons op YouTube

Via onze socials ben je altijd op de hoogte van het laatste nieuws en acties. Of schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

Ontvang de nieuwsbrief