Basisonderwijs

De bibliotheek helpt bij leesbevordering, digitale geletterdheid en 21e eeuwse vaardigheden.

Workshop: De kracht van het (voor)lezen van rijke teksten

Open Boek

Wat is het belang van rijke teksten in het onderwijs? Op deze en meerdere vragen krijg jij het antwoord tijdens deze workshop!

Tijdens deze praktische en interactieve workshop krijg je antwoord op vragen als:

• Wat zijn rijke teksten?
  • Hoe herken je rijke teksten?
  • En wat is het belang van rijke teksten in het onderwijs?
Samen bekijken en bespreken we verschillende teksten en hoe en wanneer je deze kunt inzetten.

Leerkrachten primair onderwijs

Dinsdag 25 januari 2022 van 15.00 - 17.00 uur

Locatie

Bibliotheek Kennemerwaard - Alkmaar de MareLaan van Straatsburg 2,1826BZ Alkmaar

Kosten

De kosten voor deze workshop zijn € 75,- per deelnemer. Een deelname van minimaal 7 personen is vereist. Bij voldoende aanmeldingen gaat de workshop door.

Wil je deelnemen aan deze workshop? Meld je dan alvast aan.

Aanmelden kan via de aanmeldpagina.
Uiterlijke aanmelddatum: 24 december 2021.
Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus zorg dat je er tijdig bij bent.

De factuur ontvang je ongeveer een maand na de workshop.