Aanbod 6 - 12 jaar

BiebWijzer Educatie

Groepsbezoek in de bibliotheek

jongens in de bieb

Uiteraard kun je met je klas langskomen in één van onze vestigingen voor een leuk en leerzaam groepsbezoek. Voor iedere groep is er een passend aanbod.

Letterdief - Groep 1/2

Ontmoet onze letterdief. Wat stopt hij nu in zijn rugzak? Met welke letters gaat hij ervandoor? Met behulp van de prachtige platen uit het boek Alfabet van Charlotte Dematons gaan de kinderen verschillende opdrachten doen. 

Prijs en uren

€ 70,- | 1 uur

 

Wereld vol letters - Groep 3

Kinderen uit groep 3 kunnen komen Speuren naar letters in de bibliotheek. We lezen een boek voor waarin de tekeningen ontbreken maar waarin wel een heleboel letters in verschillende vormen staan.We gaan speuren naar de letters die ze in de klas geleerd hebben en maken van die letters net als in het boek de meest bizarrewoorden. 

Prijs en uren

€ 70,- | 1 uur

 

Dichten met de Grumpel - Groep 4

Kom samen met jouw leerlingen Dichten met de GrumpelLeerlingen maken een ontdekkingsreis rondom verschillende gedichten. Naast het begrijpend luisteren naar gedichten gaan ze gedichten voordragen, lezen en schrijven. 

Prijs en uren

€ 70,- | 1 uur

 

Tijdzappen - Groep 5/6

WTijdzappen de kinderen naar de tijd van de inpoldering van Noord- Holland. Dit bezoek kan tijdens de Kinderboekenweek maar ook later in het schooljaar.

Kom jullie tijdens de Kinderboekenweek?

Dan Tijdzappen we met groep 5 en 6 terug naar de tijd van het inpolderen van de Beemster en andere inpolderingen in Noord-Holland. Na afloop krijgen de kinderen een prachtig werkboekje mee over de 10 tijdvakken uit de Canon ‘De Beemster’ inclusief een leespasje. Voor elk gelezen boek verdienen zij een sticker voor op dit pasje. Bij een volle pas mogen ze een cadeautje halen in de Bibliotheek. Aanmelden kan per mail via .

Prijs en uren

€ 70,- | 1 uur
 

Interesse? Of meer weten?

Mail jouw gegevens naar . Eén van onze collega's neemt dan z.s.m. contact op.