Aanbod 12+

BiebWijzer Educatie

Bibliotheekabonnementen

Biebpas

Er is keuze uit twee verschillende bibliotheekabonnementen, een een Instellingenabonnement of een zogenaamde klassenpas. Daarnaast kun je ook BoekToer aanvragen.

Instellingenabonnement

Dit abonnement is vergelijkbaar met een persoonlijk abonnement: tijdens openingsuren kunnen zelfstandig materialen geleend en teruggebracht worden. Uitleenperiode geldt voor zes weken.

Klassenpas

De klassenpas is bestemd voor leesbevordering van de leerlingen. Je komt iedere 6 weken met de kinderen naar de bibliotheek, zodat zij zelf een boek kunnen uitzoeken. Een mooie aanvulling op de boekenkast in de klas met boeken die de leerlingen leuk vinden! De klassenpas blijft in de bibliotheek en kan uitsluitend gebruikt worden tijdens de openingstijden van de locatie waar jullie heen gaan.

BoekToer I en II

BoekToer is een verzameling vaste collectiepakketten – leesboeken en onderwerpcollecties – van elk 40 boeken. Je kiest zelf voor hoe lang de boeken worden geleend: voor een heel jaar of voor 8 weken.

Zo’n collectiepakket is ideaal als aanvulling op de schoolbibliotheek, maar bijvoorbeeld ook voor thematisch gebruik in de klas. Elk pakket sluit aan bij de leesinteresses van de leerlingen van basisonderwijs en wordt kant-en-klaar aangeleverd. Lees meer over BoekToer. 

Te huur voor een periode van twee maanden: € 50,- en voor een periode van een jaar € 120,-

Interesse? Of meer weten?

Mail jouw gegevens naar . Eén van onze collega's neemt dan z.s.m. contact op.