dBos Online

Tips van jouw de Bibliotheek op School consulent!

# 22 | BoekStart - Digitale Prentenboeken van Pauline Baartmans

Voor jonge peuters kan het boekje Thuis blijven betekenis geven aan de wereld dichtbij, met grapjes waar je samen om kunt lachen. | DoelgroepBoekstart, peuters en kleuters van 0-6 jaar en hun ouders

De verhaaltjes gaan over Muis en Beer. Ze spelen graag in en om het huis: koekjes bakken, verkleden en verstoppertje spelen en nog heel veel meer! De eenvoudige, lieve lijntekeningen in zachte kleuren zijn prettig om naar te kijken. Voor jonge peuters kan dit boekje betekenis geven aan de wereld dichtbij, met grapjes waar je samen om kunt lachen.

De app Thuis bij muis is gratis te downloaden voor IOS en Android. Download de app en luister naar 5 verschillende verhaaltjes.

Wat ga je doen?

Luister, kijk en geniet van de 5 verhaaltjes van Muis.

Het verhaaltje Thuis blijven gaat over de situatie nu, waarin we met het hele gezin zoveel mogelijk binnen blijven. Aan de hand van dit lieve verhaaltje kun je met je peuter praten over het binnen blijven en misschien geven de avonturen van Muis jullie leuke ideeën om de tijd binnen gezellig door te brengen.

Wat heb je nodig?

Een laptop, tablet of telefoon

De app: Thuis bij muis

Download de lesbrief als PDF-bestand: Thuis bij muis