dBos Online

Tips van jouw de Bibliotheek op School consulent!

# 73 | Challenge: boekenbingo 2021

Google maps en coördinaten

Ga de uitdaging aan: lees 60 boeken in 5 maanden tijd… Doe mee met de Boekenbingo 2021!  | Doelgroep: onderbouw, middenbouw, bovenbouw

Wat ga je doen?

Bibliotheekconsulent Emma daagt jullie uit: Lees 60 boeken in 5 maanden tijd! Poeh, moeilijk! Neuh hoor, want de boeken van de Boekenbingo zijn altijd su-per-leuk! En pssst… er zijn prijzen te winnen! Schrijf je in op www.boekenbingo.nl .Speel de bingo alleen, met je gezin of met je hele klas. Het is voor juffen, meesters, papa’s en mama’s ook heel leuk om mee te doen. Er zijn boekenlijsten voor kinderen in de onderbouw, middenbouw en de bovenbouw. Reserveer een boek van de lijst gratis bij Bibliotheek Kennemerwaard of kijk in de online Bibliotheek. Heb je een boek uitgelezen? Geef dit door op boekenbingo.nl, duik weer in een ander boek tot je de kaart vol hebt en ‘Bingo!’ mag roepen. Wij zijn er klaar voor, jullie ook?!
Kijk op
www.boekenbingo.nlvoor de boekenbingokaarten en spelregels.

Consulent Femke geeft in deze video’s uitleg over de Boekenbingo voor de middenbouw én de online Bibliotheek:

Boekentips bij Boekenbingo

Tips over de online Bibliotheek

Wat heb je nodig?

Deze tip komt van Emma en Femke - de Bibliotheek op School Consulenten, Bibliotheek Kennemerwaard