Direct naar de inhoud
Corona

UPDATE  februari: De lockdown is verlengd tot en met 15 maart. Onze vestigingen zijn alleen open voor de Afhaalservice van reserveringen. 

 

Update februari | Lockdown verlengd

Lockdown tot en met 15 maart, Afhaalservice blijft geopend

De landelijke maatregelen in de strijd tegen het virus zijn verlengd. Alle vestigingen van Bibliotheek Kennemerwaard blijven gesloten tot en met 15 maart. Wij hopen jullie daarna weer te mogen ontvangen. Activiteiten vinden in deze periode online plaats of worden verschoven of geannuleerd. Heb je een ticket gekocht? Dan krijg je je geld terug. Bekijk welke activiteiten online wel doorgaan via de activiteiten agenda.    

Heb je nog boeken of andere materialen thuis, dan hoef je ze niet in te leveren. De uitleentermijn schuiven we namelijk op. Je krijgt geen boete tijdens de sluiting en als we weer open gaan, heb je genoeg tijd om je materialen in te leveren.

Afhaalservice reserveringen

Wil je ook boeken reserveren en afhalen? Kijk voor meer informatie op: www.bibliotheekkennemerwaard.nl/afhaalservice
Wanneer je boeken komt halen heb je ook de mogelijkheid om boeken in te leveren. 


Veel gestelde vragen

Wanneer is de bibliotheek weer open? 

De verwachting is dat de bibliotheken op dinsdag 16 maart weer open gaanDe actuele openingstijden van onze vestigingen zijn hier te vinden. 

Gaan de geplande activiteiten door? 

De activiteiten op de vestigingen gaan helaas tot 16 maart niet door. De online activiteiten die al gepland staan voor de komende periode gaan wel door. Er wordt nog bekeken welke activiteiten mogelijk online plaats kunnen vinden. Houd hiervoor de agenda in de gaten. Bekijk de activiteiten agendavoor alle activiteiten. 

Ik behoor tot de kwetsbare groep. Wel wil ik graag lenen, kan dat? 

Je kunt gebruik maken van service de Bibliotheek aan Huis. Neem hiervoor contact op met onze Klantenservice. Een vrijwilliger neemt vervolgens contact met je op en komt op een afgesproken moment boeken aan huis brengen.

Kan ik mijn materialen weer inleveren? 

Ja, het inleveren van materialen is mogelijk. De uitleentermijn van materialen is voor iedereen automatisch verlengd. Log in op Mijn Bibliotheek om je gegevens te raadplegen.

Kan ik vanuit huis materialen reserveren? 

Ja, dit is mogelijk. Je kunt ze dan ook ophalen in één van onze vestigingen. Meer informatie over reserveren.
Heb je het maximaal aantal uitleningen op je pas staan? Dan lever je het geleende materiaal weer in als je je reservering komt ophalen. 

Wanneer moet ik mijn boeken weer inleveren? 

Door in te loggen in Mijn Bibliotheek via de website rechtsboven of via de gratis bibliotheek Wise app, zie je wanneer de boeken uiterlijk weer terug moeten naar de bibliotheek.


Meer informatie

We houden je op de hoogte via: www.bknw.nl/corona of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Voor vragen kun je terecht bij de klantenservice (bereikbaar maandag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en zaterdag van 12.00 - 15.00 uur):

of bel 072-515 66 44 | WhatsApp: 06-124 165 84

Het kan zijn dat de wachttijd wat langer is dan gebruikelijk. Hiervoor onze excuses. 
We hopen op je begrip in deze uitzonderlijke situatie.