Bibliotheek Kennemerwaard verzorgt het bibliotheekwerk in de gemeenten Alkmaar, Bergen, Castricum en Heerhugowaard.

Algemeen postadres:

Gasthuisstraat 2, 1811 KC Alkmaar.
E-mail:
© Bibliotheek Kennemerwaard te Alkmaar.
KvK : 37142790.
Rabobank NL61RABO0115836357 
BTW-nummer: 8196.41.996.B.01.

Aansprakelijkheid

Bibliotheek Kennemerwaard voert het beheer over de pagina's op deze website. Door het gebruik van de documenten van deze website gaat u akkoord met het gestelde in dit aansprakelijkheidsbericht. Het linken en verwijzen naar de pagina's op deze website wordt bijna altijd door ons op prijs gesteld. Met betrekking tot de aansprakelijkheid voor de informatie op deze website geldt het volgende:

  1. Hoewel de grootste zorgvuldigheid betracht is bij de totstandkoming van de informatie (tekst, beeld, geluid, video, etc) op deze website, aanvaardt Bibliotheek Kennemerwaard geen enkele aansprakelijkheid voor schade die direct of indirect voortvloeit uit het juist of onjuist gebruiken van informatie die staat op deze site, of op een van de sites waarnaar verwezen wordt.
  2. Deze website is gedeeltelijk gevuld met informatie welke door derden is aangeleverd. Deze overname van informatie impliceert in geen enkel opzicht overname door Bibliotheek Kennemerwaard van verantwoordelijkheid voor de juistheid van de informatie.
  3. Een deel van de links op deze website, verwijst naar webpagina's op servers welke onder beheer staan van derden en waar Bibliotheek Kennemerwaard dus geen controle op uit kan oefenen. Bibliotheek Kennemerwaard aanvaardt derhalve geen enkele aansprakelijkheid voor de informatie die zich op deze servers bevindt.
  4. Aan informatie op deze website kunnen geen rechten worden ontleend.
  5. Bibliotheek Kennemerwaard garandeert niet dat de informatie op deze website vrij is van (computer)virussen of andere destructieve elementen en aanvaardt derhalve geen enkele aansprakelijkheid voor schade welke hieruit voortvloeit.
  6. Deze website wordt onderhouden door Bibliotheek Kennemerwaard en staat op een server welke zich bevindt in Nederland. Hij kan echter bereikt worden vanuit vele landen rond de wereld. Bibliotheek Kennemerwaard aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het feit dat documenten op deze website bekeken kunnen worden vanuit gebieden waar hun inhoud illegaal is.