Een Bookstagram-achtige foto van een boek uit onze collectieEen Bookstagram-achtige foto van een boek uit onze collectie

Social

Bloggen, Vloggen, het is helemaal in om je via zoveel mogelijk digitale kanalen te exposeren. En ook Bibliotheek Kennemerwaard doet hier aan mee. Naast de eigen website waar de gehele catalogus op te vinden is, heeft de bieb een eigen facebook, een twitter account en zelfs een youtube kanaal. Maar weten de trouwe leden van de bibliotheek dit wel? En hoe zit het met niet-leden? Stuitten die nog wel eens op één van onze vele projecten? 

Eén van de ontdekplek aankondigingen, leuk voor de kids!Eén van de ontdekplek aankondigingen, leuk voor de kids!

Actief

Want levendig is het wel bij ons. Met steeds meer nieuwe projecten en samenwerkingen proberen wij bruggen te slaan waar nodig, maar bieden we vooral ook gezelligheid. Afgelopen week waren er verschillende optredens vanwege de Nationale Voorleesweek en werden er in verschillende van onze bibliotheken gedichten voorgedragen. Bezoekers konden spontaan een potje poëziesjoelen. Er gebeurd heel veel in onze bibliotheken en dat zouden we graag allemaal met jullie delen.

Onze dwarsliggers doen het ook goed, vooral rond de vakantieweken. Dan vliegen ze als warme broodjes over de 'toonbank'.Onze dwarsliggers doen het ook goed, vooral rond de vakantieweken. Dan vliegen ze als warme broodjes over de 'toonbank'.

Bookstagram Biebstyle

Maar.... Wat is daarvoor nou eigenlijk de beste manier? Waar zitten de meeste van jullie tegenwoordig? Welk Social Media kanaal is hot? Voorzichtig zijn we het wereldwijde web aan het ontdekken en plaatsen we nu wekelijks foto's van boeken uit onze collectie op Instagram. Dan wel in de stijl van een echte bookstagram. Maar foto's van activiteiten laten op zich wachten - iets met de privacywet en met collega's die het te druk hebben om foto verslagen te maken. Maar je mag ons altijd taggen wanneer je bij ons op bezoek bent geweest. Dat vinden we hartstikke leuk.

- Amber

Gepost door Amber
Plaats reactie
Beveiligingscode Vernieuwen

Blogarchief