Wist je dat...

Er meerdere apps zijn die jouw biebleven heel makkelijk maken?
Ik bespreek er drie in dit blogje. De Wise app en Bibliotheek app omdat er de afgelopen weken één en ander veranderd is voor gebruikers van Apple apparaten!
Voor gebruikers van Android apparaten is er niets veranderd. Maar dat neemt niet weg dat je dit blog dan kan overslaan ;)

Whatsapp

Via 06 26637472 kun je contact opnemen met de klantenservice via Whatsapp. Let op: je kunt niet bellen naar dit nummer!
App mijn collega's met vragen over je abonnement, de collectie, om lid te worden of informatie over onze activiteiten te krijgen. De klantenservice is via dit nummer bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur.

Bibliotheek Wise

wise app
Met deze app kun je jouw eigen gegevens inzien, materialen reserveren en verlengen.
Omdat Apple overging naar iOS11 ontstonden er problemen met de Wise app die op dat moment in gebruik was. Sinds deze week is in de App Store de vernieuwde Wise app (versie 1.0.9) beschikbaar. Er wordt een automatische update voor deze app uitgevoerd als je dat zo hebt ingesteld op je Apple apparaat. Heb je dat niet ingesteld, dan kun je de app zelf updaten.
Nieuw in de Wise app is dat je een nieuw wachtwoord kunt aanmaken bij vergeten wachtwoord.

De Bibliotheek app

biebapp
Bij de landelijke dienst Online Bibliotheek kun je van alles vinden over de digitale diensten van de Openbare Bibliotheken in Nederland.
Waarvan één van de leukste de e-book app is! Er zijn inmiddels 15.000 titels beschikbaar, zowel fictie als non-fictie. Als je lid bent van de bieb, maak je in een paar minuten een account aan om e-books te lezen. Ben je nog geen lid, dan is dit natuurlijk een goede reden om alsnog lid te worden.
Ook deze app is aangepast om naar behoren te functioneren met iOS11. Let op: versie 4.0.3 werkte niet goed, maar nu is versie 4.0.4 van de Bibliotheek app beschikbaar!

Spreekuren Mediawijsheid

Wil je hulp bij de updates of het installeren van deze apps? Wil je samen met een medewerker van de bibliotheek uitvinden hoe deze apps werken?
Kom dan naar één van onze Spreekuren Mediawijsheid! Meteen na de zomervakantie zitten we weer in bijna alle vestigingen voor je klaar om je te helpen met je vragen. De informatie over deze spreekuren is te vinden op de website van de bibliotheek. Je kunt hier terecht met alle digitale vragen!

Sanneke

Plaats reactie
Beveiligingscode Vernieuwen

Blogarchief