Mini-voorstelling Frénk & Frencken

UITVERKOCHT
zondag 18 februari (vanaf 14.30 uur)
Bibliotheek Alkmaar Centrum
Mylou Frencken

Cabaretière Mylou Frencken en journalist Frénk van der Linden presenteren een middag met ontroerende liedjes, onthullende verhalen, grappige anekdotes en prangende vragen, gesteld door interviewster Maureen Hessel.

Mylou Frencken (zangeres/cabaretière) en Frénk van der Linden (interviewer) zijn aan elkaar gewaagd. Zij publiceerde onlangs de veelgeprezen bundel Leven in het Lied, waarvoor ze kleinkunstcollega's als Paul van Vliet, Brigitte Kaandorp en Hans Dorrestijn ondervroeg over hun meest dierbare eigen lied. Momenteel toert Mylou door Nederland met haar gelijknamige voorstelling, waarvoor ze van de Theaterkrant vijf sterren kreeg ('Frencken is echt de ongekroonde koningin van het kleinkunstlied'). Brigitte Kaandorp over haar werk: 'Meesterlijk, ik lach me dood.'

Frénk presenteerde onlangs in De Wereld Draait Door zijn nieuwe boek Onder Hollandse helden. Daarin vertelt hij over zijn ontmoetingen met coryfeeën als Anouk, Johan Cruijff, Neelie Kroes, Freddy Heineken, André Hazes en talloze andere bekende Nederlanders. Ook beschrijft Frénk welke lessen hij leerde als reporter, en als zoon van ouders die elkaar na hun scheiding veertig jaar niet spraken.

Frénk & Frencken (ook in het dagelijks leven partners) geven in de bibliotheek van Alkmaar Centrum een speciale mini-voorstelling waarin de liedjes van Mylou worden afgewisseld met verhalen-van-achter-de-schermen door Frénk. De twee worden ook geïnterviewd door Maureen Hessel.

zondag 18 februari om 14.30 uur
toegang € 5,00